| START | Mest lästa | Debattartiklar || Motto: Vad Säger Skriften? | Bibeltolkningsprinciper || TACK GODE GUD! DU LEVER ÄNNU! VÄLKOMMEN HIT! || höger-kol.: Art. på Denna Sida | Tio senaste | ARKIV |

CID - CARL INGEMAR DAGMAN - KRISTENDOM & SAMHÄLLE +
<$BlogRSDURL$>
GUDS ORD [dgggb] & MÄNNISKORS

GUD MED DIG! | | Jesaja 7:14 | | Genesis 28:15 | | GOD WITH YOU!
+ + +

+ VALET 2014 & 2018 - Socialism & Islamism contra Kristen civilisation +
torsdag, mars 06, 2008

  Idioter, Gamla Tanter, Green & homo6are utesluts

GUDS ORD [dgggb] & MÄNNISKORS

2008-03-06 to morgon
AA GÄSTKOMMENTAR IN ELLER UT: IOGT-NTO & FÖRSAMLINGEN

- Eller en orolig historia

Åke "ut" Green är inte ensam om att åka ut ur föreningar, och homo6are är inte ensamma om att vilja komma in i församlingar efter att ha varit instängda i garderober.

Läs här får du se vad jag erhållit via högt uppsatta läckor (obs! ej vattenläckor!, skicka ej brandkåren) på SÄPO och SAPO, samt AB och Nya IB, ja till och med "byrån på tredje gatan till vänster översta lådan" [obs! den mest superhemliga organisation som finns på Sveas väg] har bidragit, eftersom de har kontakt med de 6 subversivt arbetande homounderrättelsetjänsterna verksamma i "somliga" arabländer under täcknamnet "Heterosexuellas rätt att slippa tvingas ha homorelationer på arbetstid, det räcker med fritiden" - eller om det var tvärtom. Ja hur som helst, de hemligaste av alla tänkbara hemliga hemlighetsorganisationerna i Svea har viskat detta, läckt heter det (obs inte urin), till mig, som av en händelse. Läsaren varnas för att det kan vara beordrade läckor och att avsikten är att slå blågula dunster i ögonen på sveaoterna. Läs utan att släppa armstödet. Släck gärna belysningen och sätt på vattenkranen i badkaret så ingen från utrikesdepartementet kan höra dig - vilket de kan om de inte är ute på äventyr. Öppna inte om det knackar på dörren.

Första fallet. Tidigt i januari fick den kände Stockholmsjournalisten BB veta att han inte längre får vara med de andra kompisarna i Gotländska Sveas Religiöst Oberoende Cykelfrämjande förening, vars inträdeskrav är att man är journalist och har en stuga på Östra Gotland (västra sidan är för amatörer). Orsaken är att han sagt att han gillar bilar på vintern, ja till och med när det regnar. Ja de exakta orden var visst: "jag kan se vissa fördelar med bilen då det är dåligt väder". De nya reglerna, som infördes i stadgarna från och med 2008-01-01, säger att man behöver inte ens ha kört bil själv, det räcker att ha åkt med, eller tänkt på att åka med i bilen då barnen och barnbarnen åker till sommarhuset på västkusten(!) på semestern, eller hört någon annan icke-medlem säga att "bilar är bra för pensionärer" och inte tystat eller sagt emot honom - då är man kvalificerad för att åka ur föreningen med den heterosexuella ändan före.

Årsavgiften som redan i förväg inbetalts av BB behåller de visst - "eftersom den går till ett gott syfte" förklarar med moralisk skärpa ständige sekreteraren Entlige Nicke. Han känner sig också moraliskt nödgad att skicka krav på ersättning för kostnaden att skicka Uteslutningsbeskedet, till en kostnad av tio årsavgifter. "Vi kan ju inte ta medlemmarnas hårt förvärvade pengar till sådana här omoraliska utgifter", säger han mäktigt upprörd å alla hårt arbetande sakliga och objektiva journalisters vägnar (de är två, kanske tre). Och lägger till "vi måste ju också ha kompensation för alla de årsavgifter som vi nu går miste om från BB, vi tycker att tio är lagom eftersom vi räknar med att han har nio kanske tio år kvar att leva". Och han får medhåll. "Ja det var ju hans fel alltihop, så klart måste han ersätta oss för allt detta, även den tid vi tvingades sätta av till detta samt det papper som förbrukats", säger den livstidsdömde ordföranden, som har aktier i ett känt pappersbruk, och som använder utan föreningens vetskap en ny modern mobiltelefon med kamera. (om det blir känt så riskerar han att få ändra stadgarna!)

Ja, om du inte tror mig, så förstår jag väl det. Men det är vad jag har hört i alla fall. En annan ännu mer inlåst och scramblad röst påstår att den egentliga orsaken var att han råkade säga "Gud vad trött jag är på regn", vilket ansågs som ett säkert tecken på att han brukade be till Gud och dessutom inte ville cykla bara därför att det regnar. Man förstår vilket hallå detta skapade! Jag undrar om Gud hört eländet och tänker göra något. Det vore på tiden!

Från "säkert placerade" källor är detta, som sagt, men om det betyder Kumla eller Tidaholm har jag ingen aning om. Elaka rykten säger till och med att det fanns en ännu djupare liggande orsak till uteslutningen av kändisen BB. Det har nämligen hörts rykten som säger att han sitter ner då han går på toan med byxorna liggande på golvet fastän det är ostädat, och det är förbjudet eftersom det anses omanligt enligt stadgarna. Och en, eller var det två, medlemmar påstår till och med, och med bestämd och moralisk skärpa, att han eller de, verkligen har hört att någon sagt sig höra från en bästa kompis att en kusin till storstadskändisen sagt till honom att läkare hade rått honom till att sitta ner för att minska risken för cancer, vilket av föreningen är en försvårande faktor eftersom de betraktar det påståendet som ett extremt allvarligt fall av missbruk av medicinsk vetenskap i mans-diskriminerande syfte.

Men då man av någon obegriplig anledning - trots lobbying på högsta nivå i Kaknästornet - inte fick tillstånd att montera in kamera på toaletten, så satte man en PI, private investigator, eller privatspanare på engelska, på uppdraget. Denne som är fågelskådare (!) lyckades tack vare vanan att kika ur krångliga positioner fånga kändisen sittande med brallorna nere, med hjälp av en mobilkamera som han hade tejpat fast på en innebandyklubba, som han utan tillåtelse "lånat" från Sveas Internationella Sexuellt Opartiska Innebandyklubb där han är med än ett tag i alla fall, en uteslutningsprocess pågår. Han riskerar ju nu uteslutning därifrån eftersom innebandyklubben inte tillåter att man äger eller använder mobiltelefoner med inbyggd kamera, endast ZZeiss-kikare och gammaldags icke-digitala tunga och svåra kamerahus av märket Hasselbarr som kräver stativ och separata objektiv får användas. Fågelskådarföreningen i sin tur har också agerat kraftfullt genom att tillsätta en kommitté som skyndsamt på första sammanträdets andra minut tillskapade ett utskott som redan den första minuten på det omedelbart snabbinkallade mötet - utskottet bestod av en person, densamme som konstituerade kommittén, kallat in en annan PI, för att göra en för-förundersökning, som de (dvs han) sedan kan ge till polisen så att de slipper göra någon förundersökning och kan gå till straff direkt utan att passera mål.

Men, kom ihåg, allt detta är for "your eyes only", det är så hemligstämplat att inte ens ÖB vet om det, å andra sidan är det ganska mycket han inte vet. Att vi inget försvar har till exempel. Men som sagt det är bara rykten alltihop, elaka rykten om du frågar mig. Men inte ett ord får läcka ut, det kan ju vara sant.

Fall nummer två. Som om det inte vore nog, så har nu den populistiska "Inneföreningen Svea på Öland för bevarandet av utomhus-fågelskådandets exklusiva särart" sedan 1 februari i år börjat kräva att man inte tittar när heterosexuella fåglar parar sig, ej heller får man titta på andra djur överhuvudtaget, vare sig med eller utan kikare. Det kan nämligen orsaka att man blir både heterosexuell och gillar andra djur bättre än fåglar. Man får inte heller smygtitta på eller ens gilla människor, annars...ja annars blir man utesluten, utan chans till bättring eller omvändelse. Man blir inte ens kallad till samtal, man får bara ett brev där man förklaras persona non grata, icke välkommen - fast årets redan inbetalda årsavgift behåller de! Det räcker med att en medlem hört ett rykte för att sparven förlåt haren skall vara biff eller stekt. Medlemmens egenhändigt inköpta och betalade kikare beläggs med kikförbud och beslagtas om man blir ertappad! Redan finns minst ett fall där polisen ryckt ut med den nationella insatsstyrkan, NI, beväpnad till tänderna som för en operation i Gasa, stormade man mannens tält, och fann en mobilkamera och en bandyklubba av innemodell. Högsta domstolen har nu ärendet på sin kamera, förlåt scanner.

Denna allt hårdare kontroll över medlemmarna i olika föreningar har de senaste veckorna blivit pandemisk, Smittskyddsinstitutet ligger i startgroparna för att införa undantagstillstånd om det inte dör av sig självt inom tre dagar.

Fall tre. Senast i raden av föreningar som hänger med sin tid är "Svea Kavalleripatrulls (anm. det är alltså Sveas kvarvarande försvar i en plåtask, två pers.)förening för främjande av Singlemaltkonsumtionens statushöjande effekt på Gulleous kompisar". De har nu beslutat att Gulleou själv inte får vara med längre eftersom han är homofob, eller var det homofil - svårt med alla fina ord. Den egentliga orsaken lär vara att han gillar röda viner från franska Bordeaux bättre än livets vatten från konstiga ortnamn på små otillgängliga öar i Scotland som inte går att uttala med samma överklass-schnitz som franskan har. Elaka källan säger att det beror på att han har franskt blod i smaklökarna, men jag vet inte. Hursomhelst, du har inte hört det från mig.

Och om ni nu trodde att jag bara skojar om så här allvarliga ting, så vad säger ni då om detta skämtet: En H-helnykter person, en T-totaler som de säger på andra sidan Atlanten, en A-absolutist av trognaste märke, har blivit utesluten därför att han var homosexuell, nej nu blev det fel. Det var därför att han inte gillade homosexualitet. Jag undrar om han får vara med i Sveas frimärksklubb ens, de har säkert ett medlemskrav att man måste köra motorcykel, vilket inte Åkeut Pågreen får för sin älskade hustru. Alltså, vill du vara nykter och dessutom verka för att samhället blir nyktrare då måste du gilla homosex, så är det enligt Idioter Och Gamla Tanter-Nya Totalitära Organisationen IOGT-NTO, ej att förväxla med den reellt existerande sexorganisationen med samma namn. Den är den senaste av alla föreningar som homo6tvångslobbyn på mysteriösa sätt har infiltrerat, manipulerat, hotat eller Gud allena vet med vilka tricks de tagit makten över. De började i toppen så de kan bara falla. Snart är de nere i söndagsskolan med krav på homosexlektioner.

Välkommen till vårt eget svenska lilla Absurdien.

Hur länge dröjer det tills skolelever avkrävs löfte att avstå från alkohol och samtycka till homosex innan de slutar skolan och som krav för att få börja?

Nämen, blir du arg? Det är väl onödigt. Bli inte så arg nu. Det var ju bara en fråga! Vad? Jaså, ja just det. Det är ju förbjudet att ställa vissa frågor och rita vissa krumelurer - att jag kunde glömma bort det, ussäkta så micket. Tänkte inte på det. Glömde bort att vi inte har yttrandefrihet längre./

av AA
medlem igår i, men kanske imorgon utesluten ur
Anonyma Alkoholbrukare som inte är för homosex

*

LÄS OCKSÅ PÅ DENNA BLOGG:
* * * *
cid bloggens motto: "VAD SÄGER SKRIFTEN?" [Läs här]
cid bloggens tolkningsprinciper: Ständig Efterskrift [Läs här]
* * * *

*

Läs mer:
"Kristna ledare nobbade möte med IOGT-NTO" (Dagen 2008-03-06)
"IOGT-NTO inte med på Evangelistveckan" (Dagen 2008-03-05)
(Andra intressanta bloggar om , , )

*

 


OBS!!
ARKIVERINGEN HAR ÄNDRATS!
till
lagring per datum istället för per månad!

Vänligen se "ARKIV" i höger spalten!
Content Swedish; English (starting July 2006)
Articles on Christianity & Society and
Comments on articles by others
by Carl Ingemar Dagman, Habo, Sweden
Email

Created Monday, Feb. 2, 2004
Changes in design Sept. 2006, Febr. 2008

Psalm 145 to 150 - Read from KJV

9-11 Psalm 23:4
Fear No Evil - Frukta intet ont

Psalm 9:11 [1917]
"Och må de som känna ditt namn
förtrösta på dig;
ty du övergiver icke
dem som söka dig, HERRE."

Psalm 9:11 [KJV]
"Sing praises to the LORD,
which dwelleth in Zion:
declare among the people his doings."


  LÄNK till CID på Twitter


  ARTIKLAR PÅ DENNA SIDA:

  Idioter, Gamla Tanter, Green & homo6are utesluts


  DE TIO SENASTE ARTIKLARNA:

  Ulf & Christer: stor underhållning
  kristna på knä! för vem & vad?
  socialism, Judas & den store Malm
  Hedin: Pingstvänner, Gå ur! LR. om cancer vs. spet...
  homo6are reagerar på Hedin & Sjöberg
  Hedin vs. Lewi Pethrus
  om skillnaden världsligt & andligt - cid bloggens ...
  fromt fromleri utan täckning
  "våld föder våld" - våld måste med våld stoppas
  Lutherord för den 1 mars  ARKIV


  REKOMMENDERAS - MEST LÄSVÄRDA I SVERIGE

  DICK ERIXON - Sveriges mest läsvärde politiske kommentator

  VÄRLDEN IDAG - Sveriges mest utmanande tidning (nåja)

  MOST RECOMMENDED

  RealClearPolitics - the best every day

  LÄNKAR TÄNKVÄRDA ARTIKLAR

  Sverige
  - ENPARTISTATEN?

  2003-07 | DSM | Intervju med Hans Bergström: "Sverige har blivit en ENPARTISTAT och ingen reagerar"

  2004-02-19|SvD|Maktmonopol|Emil Uddhammar

  2004-02-07|SvD Bränn.|Johnny Munkhammar|Den stora staten faller

  2004-01-21 on|DN Ledare|Efter 44 år i följd 1932-1976,innebär perioden 1994-2006 ytterligare 12 obrutna år

  1987-09-25|SvD|Hans L Zetterberg|(s)ekten som blev statskyrka

  - HÄLSO & SJUKINDIKATIONER
  Sverige i fara! - Artikelsamling

  EU & USA
  2002-12|American Enterprise|Karl Zinsmeister|Bird's Eye|Old and In the Way (USA and Europe)|*MÅSTE LÄSAS!!

  USA
  Harper's Weekly

  IRAQ
  2004-02-26|NPQ Global Viewpoint|Condoleezza Rice|on WMD & IRAQ;Preemption;Russia;Pakistan & NPT|

  2004-02-23|Weekly Standard,Vol.9,Issue 23|Robert Kagan & William Kristol| The Right War for the Right Reasons|The liberation of Iraq was abundantly justified|

  2003-11-05 | Slate | Christopher Hitchens | Restating the Case for War - Waiting for Saddam to change is what got us into this mess in the first place | fighting words - A wartime lexicon

  2003-10-20 | Weekly Standard vol. 9, iss. 6 | Robert Kagan & William Kristol | Why We Went to War: The case for the war in Iraq, with testimony from Bill Clinton

  2003-03-15 | Bildt.net | Carl Bildt | Peace for Iraq |

  2003-02-09 | bildt.net | Carl Bildt | War? Peace? |

  2003-01-28 Tu | IHT The Internatonal Herald Tribune | Carl Bildt | End the Decades of War in Iraq - Regime change in Iraq isn't optional

  2002-10-12 | bildt.net | Carl Bildt | War in Iraq?

  9/11
  2001-10-08 må | Aftonbladet | Carl Bildt | "Låt en sak stå alldeles klar: USA har inte bara rätten att slå tillbaka mot Usama bin Ladin, utan också skyldigheten att göra det" |

  2001 Sep. 12, Wednesday | Time | Lance Morrow | The Case for Rage and Retribution |

  BIBEL-LÄNKAR MM

  Andakt
  O store Gud/How Great Thou art/Wie gross bist du
  Vår Gud är oss en väldig borg
  Daglig resekost, ur Luthers verk
  Ljudfiler på dagen.com
  - Lewi Pethrus: Bakgrund till "Löftena kunna ej svika"
  - Einar Ekberg: "Löftena kunna ej svika"
  - C G Hjelm: "Gör verkligheter av möjligheter"

  Sv. kyrkan
  Sv. kyrkans Bekännelseskrifter
  Olavus Petri: Ur "Förmaning till alla evangeliska predikare"

  Dr. Martin Luther
  Martin Luther 1483-1546, Project Wittenberg
  Luthers 95 teser, 1517 [danska + latin]
  The 95 Theses [även ty +fi]
  Martin Luthers Lilla katekes
  Schmalkaldiska artiklarna
  - Om synden
  - Om lagen
  - Om evangeliet
  - Huru en människa blir rättfärdig inför Gud, och om goda gärningar
  Om påvens makt och överhöghet
  Om en kristen människas frihet
  Om den trälbundna viljan
  - Om trons visshet
  - Skriftens klarhet
  Stora Galaterbrevskommentaren
  - FEMTIO LYSANDE FÖRTJÄNSTER HOS DEN EGNA RÄTTFÄRDIGHETEN
  - "Alla de som låta det bero på laggärningar äro under förbannelse"
  Verteidigungsrede auf dem Reichstag zu Worms 18. April 1521

  John Wesley
  John Wesley's Sermons

  Biblar
  Luthersk Nätbibelskola
  Bibeln 1917
  Folkbibeln
  bibeln.se
  Die Bibel, Martin Luthers berömda, 1534
  Crosswalk.com Bible Study Tools
  King James Version
  Greek NT, Nestle-Aland
  Bible Gateway
  Online Bibles [olika grek. NT, Septuaginta]
  Bibliotheca Biblica IntraText

  LAG & RÄTT

  Domarregler
  Olavus Petri Domareregler

  Svensk lagstiftning
  Lagrummet: Lagar och författningar
  Regeringskansliet
  Riksdagen


  ORD & SPRÅK

  Ordböcker
  SAOB
  SAOL, sjätte uppl. 1889
  SAOL, åttonde uppl. 1923

  KOLUMNISTER

  Sverige
  Per Ahlmark, DN
  Carl Bildt

  USA
  Max Boot
  David S. Brooks, NYT
  Thomas L. Friedman, NYT
  Christopher Hitchens, Slate column, Fighting Words
  Christpher Hitchens, Column, The Mirror, London
  The Christopher Hitchens Web
  Charles Krauthammer, WP
  William Safire, NYT


  Powered by Blogger